Serveis

FACIAL

 "la pell és l'òrgan més gran que tenim"

Entem que les necessitats de la teva pell poden canviar amb el temps, la climatologia, l'estat emocional i físic, per aixó hem categoritzat els nostres tractaments facials per ajudar-te a escollir el més adequat per a tu.

Tant si busquem millorar la hidratació, orientar-vos en l'acne, revitalitzar la pell o simplement obtenir una solució ràpida de lluminositat, les nostres esteticistes altament qualificades us podran sugerir el tractament adequat.

A EMG tenim un mètode propi de treball, en el qual combinemla personalització dels tractaments a cabina i l'assessorament pels productes pel ritual a casa.

Tots els serveis es realitzen en llits climatitzats de luxe, utilitzant tovalloles facials calentes i amb tot el material d'un sol ús.

Tots els productes de cura de pell d'EMG estan provats clínicament en laboratoris per a obtenir màxima eficiència i seguretat, així com tota l'aparotologia que és d'última generació.

Adaptem sempre els nostres tractaments a cabina segons l'estat de la teva pell, inclús del teu estat emocional d'aquell moment, donant el màxim de nosaltres per al teu confort i la teva necessitat.