CORPORAL

TRACTAMENTS COMBO

CORPORAL

                      "Si em veig bé, em sento millor"

Ens centrem en donar una solució integral a totes les necessitats de cada cos: des de drenar, a tractar cel.lulitis, flacidesa, reduir volum, tonificar, remodelar o simplement embellir el cos.

A EMG comptem amb un mètode propi de treball, en el qual combinem diferent aparatologia d'última generació, la personalització dels tractaments a cabina i l'assessorament pels productes a casa.

Tots els productes dels tractaments EMG COMBO estan provats clinicament a laboratoris per a obtenir la màxima eficiència i seguretat.

Sempre obtem per la combinació de diferents tractaments i técniques per a obtenir el millor resultat, ja sigui manualment o amb aparatologia, dins els quals podem incloure: Sk calent, Sk fred,bioslimming, ones de xoc, Roll action, Binary Premium, Venus legacy, Freeze, In-Shape, drenatge limfàtic manual, pressoteràpia Ballancer, termoteràpia i d'altres.

Ens agrada valorar cada cos i sobretot en quin moment es troba, ja que cada persona és una cas diferent i s'ha d'adaptar a cada circumstància, per això els preus es donaran en un pressupost adaptat al temps i zones a tractar.

 

Roll Action

Mesoteràpia 

Termoteràpia SK

Body Contour Ox

Wrap Bioslimming complet

Detox Salt

Pressoteràpia Ballancer

Maderoteràpia

Crioteràpia SK

Radiofreqüència Venus Legacy

Radiofreqüència Venus Freez

Radiofreqüència Accent

Electroshape estimulació

Diatermia BY