MANICURA I PEDICURA

PEDICURA

MANICURA I PEDICURA

Si us plau, tingueu en compte que si necessiteu un canvi d'esmalt semi permanent, ens ho heu d'indicar en el moment de fer la reserva del servei.

L'eliminació d'esmalt és gratuïta en un nou servei, sempre i quan el porteu fet de EMG, de no ser això, ens veiem obligades de cobrar un càrrec per l'eliminació d'aquest esmalt.

 

A EMG donem molta importància al vostre temps, per això hem creat un sistema de treball en el qual podem oferir varis serveis en un mateix moment, com per exemple facial, manicura i pedicura, per tal d'optimitzar el servei i que et sentis mimada de cap a peus.

 

Pedicura Nua: 60minuts/45€

 

Pedicura exprés: 30minuts/25€

Per a quan només tenim temps per a un retoc i un nou color

Pedicura esmalt normal: 60minuts/48€

Es realitza el mateix protocol que la pedicura nua, però amb un acabat amb esmalt de color a escollir.

*tractament dual de peus i mans

Pedicura esmalt shellac: 60minuts/55€

Es realitza el mateix protocol que la pedicura nua, però amb un acabat amb un esmalt de color semi-permanent a escollir.

*tractament dual de peus i mans

Podopedicura: 75minuts/ 65€

Es realitza el mateix protocol que la pedicura shellach, però amb un estudi més curós del peu, retirant si s'escau totes les molèsties que ocasionen les ungles amb malformació ( ungles clavades, excés de pell, durícies concretes...)

Pedicura luxury: 75minuts/75€

Desprès de posar els peus en remull, tallem i llimem les ungles, treballem la cutícula i eliminem les durícies. Seguidament infusionem els peus amb farigola i realitzem una exfoliació perfumada personalitzada a la part inferior de la cama i els peus. El servei inclou també un massatge celestial de 10 minuts amb una màscara d'ulls relaxant.

*tractament dual de mans i peus

Píling i hidratació: 20minuts/25€

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reflexoteràpia: 45minuts/60€

Petites pressions a tot al peu amb finalitats terapèutiques

Massatge relaxant: 30 minuts/35€

Quan no hi ha temps per a un massatge neurosedant complert, un senzill massatge de peus torna el nostre organisme al benestar