CORPORAL

TÈCNIQUES DE MASSATGE CORPORAL

CORPORAL

 

          "Estima els teu cos perquè només en tens un"

 

Tant si necessites relaxació, teixit profund reparador o embaràs, el nostre experimentat equip de professionals pot atendre les necessitats del teu cos.

Consulta completa i ritual d'obertura realitzat amb les nostres barreges d'olis aromàtics en llits de gran mida de luxe climatitzats que incorporen tovalloles calentes personalitzades, climatització perfecte i una música a mida per els teus sentits. 

Tots els massatges es fan a mida amb cada terapeuta treballant a la seva manera única.

 

Massatge EMG 55minuts/75€  

Moviments llargs i profunds, que tracten diferents problemes com ara dolor muscular degut a males postures o bé estrès del dia a dia, que pot derivar en insomni, malestar físic i fins i tot mental.Massatge EMG: 30minuts/40€
 

Massatge Balassana: 55minuts/75€

Aquest massatge aromàtic és un viatge cap al teu interior. Es tracta d'un tractament profundament relaxant on s'utilitza un massatge d'aromateràpia per alliberar la tensió dels músculs.

Massatge Balassana: 90minuts/108€

 

Massatge Happy Feet: 55minuts/75€

Aquest tractament es centre en les extremitats inferiors i peus per estimular la circulació. Es fa servir un bàlsam energitzant i circulatori.

Reflexologia podal: 45minuts/60€

Es tracta d'una antiga teràpia xinesa àmpliament utilitzada que, a través dels diferents punts reflexes dels peus, tracta i dona suport al cos.

Ajuda a eliminar els bloquejos dins del cos i permet que l'energia flueixi correctament. Es fa servir per a la relaxació, l'estrés, l'ansietat i el benestar general.

Massatge Craneocervical: 45minuts/55€

És un tractament fascinant per el cuir cabellut dissenyat per alliberar la tensió del coll, les espatlles, el cap i la cara

Ritual Tranquility: 90minuts/145€

Deixa't transportar a un estat de pura relaxació a través del nostre ritual del son. Aquest tractament holístic proporciona efectes sedants per alleugerir l'estrès. Gaudeix-lo a tot el cos i sensació facial.

Ritual Botanical Peel: 90minuts/128€

Massatge de descans profund. Gaudeix dels teus sentits amb el nostre exfoliant de sucre que suavitza la pell, seguit d'un relaxant massatge corporal amb oli aromàtic. Aconsegueix una pell increiblement suau, hidratada i protegida dels elements externs.

Ritual By EMG: 150minuts/250€

Reviu la teva ment i el teu cos sencer amb aquest ritual únic. Eliminem les cel.lules mortes de la pell per seguir suavitzan-la amb un embolcall de safir: això ens deixarà la dermis en perfecte estat. Realitzem una doble neteja japonesa facial per a no deixar cap centimetre descuidat. Per deixar la pell de tot el cos amb textura de seda, acabem amb un massatge complet de 90 minuts amb serum d'orquidia.

Ritual Kuramati: 100minuts/ 140€

 

Ritual Experience: 100minuts/140€