MANICURA I PEDICURA

MANICURA

MANICURA I PEDICURA

Si us plau, tingueu en compte que si necessiteu un canvi d'esmalt semi permanent, ens ho heu d'indicar en el moment de fer la reserva del servei.

L'eliminació d'esmalt és gratuïta en un nou servei, sempre i quan el porteu fet de EMG, de no ser això, ens veiem obligades de cobrar un càrrec per l'eliminació d'aquest esmalt.

 

A EMG donem molta importància al vostre temps, per això hem creat un sistema de treball en el qual podem oferir varis serveis en un mateix moment, com per exemple facial, manicura i pedicura, per tal d'optimitzar el servei i que et sentis mimada de cap a peus.

 

Manicura Nua: 30minuts/26€

Després d'una neteja amb tovallola calenta, apliquem guants sense aigua amb molts nutrients. Tallem i llimem les ungles tot polint les crestes, treballem i tallem la cutícula. El servei inclou un massatge relaxant de mans de 10 minuts i una única capa superior de tractament de keratina.

Manicura esmalt normal: 45minuts/30€

Es realitza el mateix protocol que la manicura nua, però amb un acabat amb un esmalt de color a escollir.

Manicura esmaltat shellac: 50minuts/38€

Es realitza el mateix protocol que la manicura nua, però amb un acabt amb un esmalt de color semi-permanent a escollir.

Manicura luxury: 75minuts/55€

Servei imprescindible si fa temps que no et realitzes una manicura.

Desprès de treballar les ungles per deixar-les llimades i amb les cutícules polides, les mans s'exfoliaran completament: seguidament aplicarem una màscara nutritiva intensa embolcallada amb tovalloles calentes o guants calents. Inclou un massatge relaxant de mans i braços, a més del protocol de manicura completa amb esmalt.

Retirar i pintar shellac: 25€

Bany de parafina: 15€

Anti aging jesner: 60 minuts/65€

Tractament de millora del teixit cutani, s'aplicarà un pilíng jesner uns minuts, retirem i neutralitzem el producte, i seguidament farem el protocol d'hidratació adient.

Les sessions poden ser setmanals amb una constància de 3/4 sessions.

Extensions ungles acríliques: 125€

Seguint el mateix protocol de la manicura amb esmalt semi-permanent, per crear longitud i força, realitzarem extensions d'ungles utilitzant gel dur o acrílic.